Politica de Confidentialitate

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Respectarea dreptului la confidențialitate a datelor cu caracter personal.

S.C. Foto Service S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Str. 1 Decembrie 1918 Nr. 44, Sat Rosu, Jud. Ilfov, CUI: RO 437650, Nr. Reg. Com. J23/738/2007prelucreaza date cu caracter personal furnizate de catre Utilizatori in scopul derularii activitatii de comert cu amanuntul prin intermediul site-urilor, www.fotoservice.ro, www.copertifs.ro, www.copertilaplic.ro.,

S.C. Foto Service S.R.L. respecta dreptul la confidentialitate. Aceasta politica rezuma informatiile identificabile personal pe care le putem colecta prin intermediul website-ului si modul in care putem utiliza aceste date. S.C. Foto Service S.R.L va culege numai informatii pe care Utilizatorul le ofera voluntar.

Date cu caracter personal

Datele cu caracter personal ce pot fi colectate sunt: numele, numarul de telefon, adresa de email, adresa sau alte date cu caracter personal in masura in care acestea sunt trimise de catre vizitator prin intermediul formularului de comanda din Site. Atunci cand Utilizatorul plaseaza o comanda, furnizeaza informatii precum: produsul dorit, nume si prenume, adresa de livrare, detalii de facturare, numar de telefon etc. De asemenea, datele de mai sus sunt colectate de S.C Foto Service S.R.L. in masura in care aceste date sunt comunicate de vizitator prin telefon.

Scopul prelucarii datelor cu caracter personal

S.C. Foto Service S.R.L. prin site-urilor www.fotoservice.ro, www.copertifs.ro, www.copertilaplic.ro., colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

–          in scop de vanzare produse online in urma comenzii primite de la Client (prelucrare comenzilor – preluare, validare, expediere, facturare)

–          in scopul solutionarii problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, Produse si Servicii

–          Asigurarea serviciilor de suport pentru raspunderea la intrebarile Utilizatorul ui/Clientului/Cumparatorului referitoare la Comenzi, Produse si Servicii

–          In scop de marketing, pentru imbunatatirea permanenta a calitatii Produselor si Serviciilor oferite

–          In scop de marketing – prin folosirea anumitor date ale Utilizatorul ui/Clientului/Cumparatorului pentru a identifica comportamentul acestuia in Site si imbunatatirea calitatii Produselor si Serviciilor oferite.

–          In anumite situatii, putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a promova site-urile www.fotoservice.ro, www.copertifs.ro, www.copertilaplic.ro., si activitatea comerciala. In orice situatie in care folosim informatii privind Utilizatorul  pentru interesul nostru legitim, luam toate masurile necesare pentru ca drepturile si libertatile fundamentale ale Utilizatorului sa nu fie afectate.

–          In scop de protectia a site-urilor web si a utilizatorilor site-urilor  www.fotoservice.ro, www.copertifs.ro, www.copertilaplic.ro., fata de atacuri cibernetice

–          In scop de prevenire si detectare a tentativelor de frauda, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente

Cat se pastreaza datele cu caracter personal

In cazul Utilizatorilor care au inaintat o comanda fara Cont personal pe site, datele cu caracter personal se pastreaza timp de 1 an de la furnizarea lor catre S.C. Foto Service S.R.L.

Utilizatorul  are dreptul de a solicita oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului, urmand ca S.C. Foto Service S.R.L. sa dea curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv uterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele cu caracter personal

S.C. Foto Service S.R.L. poate transmite date cu caracter personal urmatoarelor categorii de destinatari:

–          Furnizorilor serviciilor de curierat

–          Furnizorilor de servicii de plata/bancare

–          Autoritatilor statului (inclusiv dar fara a se limita la autoritati fiscale, autoritati de protectie a consumatorilor, organele statului competente in materie penala, etc.), ca urmare a unei obligatii legale a Vanzatorului.

Accesul la datele cu caracter personal ale Utilizatorilor de catre persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

In ce tari transferam datele cu caracter personal

S.C. Foto Service S.R.L. colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

Drepturi

In conformitate cu prevederile Regulamentului 2016/679/UE, in calitate de subiect de date, orice Utilizator are urmatoarele drepturi:

–          Dreptul la informare si acces

Orice Utilizator are dreptul de a i se comunica, la cerere, daca datele lui cu caracter personal sunt prelucrate. In cazul in care datele personale sunt prelucrate, acesta are dreptul de a solicita accesarea acestora prin a obtine o copie a datelor cu caracter personal prelucrate.

–          Dreptul la rectificare

Utilizatorul are dreptul de a solicita rectificarea datelor sale cu caracter personal incorecte si poate completa datele incomplete cand va considera necesar.

–          “Dreptul de a fi uitat” sau Dreptul la stergere

Utilizatorul are dreptul, in conditiile legii, de a solicita stergerea datelor sale cu caracter personal.

–          Dreptul la restrictionare

Utilizatorul are dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor sale cu caracter personal. In acest caz, datele pot fi marcate si prelucrate de catre S.C. Foto Service S.R.L. doar in anumite scopuri.

–          Dreptul de a retrage consimtamantul

Utilizatorul are dreptul de a-si retrage consimtamantul in orice moment, atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal in cauza a fost efectuata pe baza consimtamantului.

–          Dreptul la opozitie

Utilizatorul are dreptul sa se opuna oricand fata de prelucrarea datelor sale cu caracter personal de catre SC Foto Service SRL , in special in scop de marketing direct. Acesta poate solicita incetarea prelucrarii datelor in interesul nostru legitim. In urma solicitarii, S.C. Foto Service S.R.L. se angajeaza sa nu mai prelucreze date cu caracter personal in scopul respectiv. Exercitarea acestui drept nu presupune costuri. Acest drept poate fi invalidat in special daca prelucrarea de date cu caracter personal in cauza este necesara pentru formalitatile aferente incheierii unui contract sau pentru indeplinirea unui contract deja incheiat.

–          Dreptul de a depune o plangere

Utilizatorul are dreptul de a depunde oricand o plangere catre S.C. Foto Service S.R.L. sau catre autoritatea competenta privind protectia datelor: Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) – www.dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.